Een platform maken waar je zorgeloos kunt winkelen, dat is ons doel. Het bouwen van een website die de klanten de maximale faciliteiten biedt, is onze taak. En wij willen ons doel en onze plicht met 100% inzet vervullen. Daarom hebben we dit soort retour- en terugbetalingsbeleid geïntroduceerd dat u de beste voordelen biedt.

Ons gemakkelijke en gebruiksvriendelijke beleid biedt een eenvoudige terugbetaling en omruiling van 30 dagen. In geval van een kleurverandering van het product, of als u een defect pakket heeft, of misschien een gewijzigd pakket anders dan het pakket dat u heeft besteld, in deze of misschien in andere situaties, kunt u rechtstreeks contact opnemen met onze klantenservice afdeling.

TERUGSTUURBELEID:

Wie komt ervoor in aanmerking? Iedereen die problemen of zorgen heeft met betrekking tot het ontvangen pakket komt in aanmerking. Of het nu gaat om maat en kleur of om het ontwerp, ze kunnen allemaal gebruik maken van deze mogelijkheid.

Het grootste probleem dat we op dit gebied hebben ondervonden, betreft het maatprobleem, omdat de maatvoering van elk lichaamstype anders is. En vanwege dit probleem komen we dit probleem tegen. Dus wat is de oplossing hiervoor? Let tijdens het plaatsen van de bestelling op de grootst mogelijke aandacht en controleer de maat- en maatgegevens die u bestelt, en bestel vervolgens dienovereenkomstig. Als de klant tijdens het plaatsen van de bestelling de verkeerde maat selecteert, accepteren wij geen retourzendingen. Hoewel klanten het artikel kunnen ruilen door alleen de verzendkosten voor het vervangende artikel te betalen.

Algemene voorwaarden van het retourbeleid:

1.U bent bevoegd om gedurende 30 dagen gebruik te maken van ons retour-, terugbetalings- en omruilbeleid.

2.Als u de tag verwijdert, komt u niet meer in aanmerking voor het gebruik van ons retourbeleid.

3.Als u het aantal dagen vanaf 30 overschrijdt, wordt deze aanbieding voor u geacht te vervallen.

4.Als u een retourzending of omruiling van een pakket plant, was het dan alstublieft niet.

5.Houd er rekening mee dat als we het niet in de originele staat vinden, we de retourzending niet kunnen accepteren.

6.Als je het product hebt gebruikt, wordt het niet geretourneerd of geruild.

7.Het product moet in de juiste staat verkeren, net zoals u het heeft ontvangen. Anders wordt het niet in behandeling genomen of geretourneerd.

8.Uw product mag hierop geen enkele korting bevatten, anders kunnen wij u niet vermaken met onze faciliteit van het retourbeleid.

9.Als u zelf wijzigingen heeft aangebracht nadat u het pakket heeft ontvangen, kunt u geen gebruik maken van het retourbeleid.

10.Houd er rekening mee dat het retourbeleid niet van toepassing is op uw op maat gemaakte kleding.

11.Als u denkt dat u in aanmerking komt voor dit retourbeleid en van plan bent dit aan te vragen, houd er dan rekening mee dat u de verzendkosten zelf moet dragen.

12.Voor het retourneren van het pakket kunt u gebruik maken van de koeriersdienst die u een tracking-ID/nummer verstrekt. En nadat u dat tracking-ID/-nummer van uw koeriersbedrijf heeft ontvangen, kunt u dit doorgeven aan onze klantenservice.

13.Om uw ontvangen pakket terug te sturen, bent u verplicht het op eigen kosten terug te sturen naar hetzelfde magazijn waar u het heeft ontvangen.

14.Zorg er ten slotte voor dat het pakket geen vlekken bevat, anders komt u niet in aanmerking voor het gebruik van ons retourbeleid.

Onze klantenservice reageert binnen 24 uur op onze klanten, dus zonder gedoe om contact met hen op te nemen.

Uitwisselingsbeleid:

Als u problemen ondervindt in de volgende omstandigheden, zoals maat of kleur, of misschien een ander product heeft ontvangen en het product nu wilt ruilen, moet u ons een e-mail sturen op smithtom236@yahoo.com en een verzoek tot omruilen indienen. De reden voor de uitwisseling moet geldig zijn en nauwkeurig in de e-mail worden vermeld. Onze klantenondersteuningsmedewerkers zullen u door het verdere omruilproces begeleiden. Zodra uw omruiling kort daarna wordt goedgekeurd, moet u het product naar ons terugsturen. Wanneer we het pakket terugkrijgen, zal ons inspectieteam het inspecteren en als het product correct wordt bevonden, sturen we u binnen de komende 15 werkdagen de omruiling.

Algemene voorwaarden van het ruilbeleid:

1.Wanneer u van plan bent een product te ruilen, zorg er dan voor dat het zich in de originele staat bevindt.

2.U dient in de aanvraag een duidelijke en geldige reden voor de omruiling te vermelden.

3.U kunt uw ontvangen product eenvoudig wijzigen als u een verandering in kleur of maat heeft gevonden of als deze afwijkt van de genoemde afbeelding op onze website.

4.U dient zelf de kosten te dragen voor het naar ons toesturen van het product dat u van plan bent te ruilen.

5.U wordt verzocht het product terug te sturen naar hetzelfde magazijn waar u het heeft ontvangen.

6.Voor het verdere proces dient u het pakket dat u ontvangen heeft aan ons terug te sturen. Als u ons het verkeerde product wilt retourneren ter wille van het omruilen, kiest u voor een traceerbare koeriersdienst. Zij zullen u een tracking-ID/-nummer geven. Deel dit alstublieft met onze klantenservice.

7.Vervanging van het product wordt binnen 15 werkdagen naar u verzonden.

8.De omwisseling zal kosteloos plaatsvinden. Terwijl u gewoon de douanekosten moet betalen.

9.Wij ruilen geen op maat gemaakte pakketten.

Retour- en ruilprocedure:

Stuur ons een e-mail voor het retourneren of ruilen van het product via smithtom236@yahoo.com .

Zodra uw retourzending is ontvangen en geïnspecteerd, sturen wij u een e-mail om u te laten weten dat wij uw geretourneerde artikel hebben ontvangen. Als u geen e-mail ontvangt, kunt u contact opnemen met ons klantenserviceteam via smithtom236@yahoo.com , wij zijn hier om u te helpen. Ons klantenserviceteam zal binnen 24 uur reageren.

Stappen voor het uitvoeren van de retour- en omruilprocedure:

·Maak foto’s van het product dat u heeft ontvangen.

·Schrijf een e-mail en vermeld een geldige en duidelijke reden voor het uitvoeren van de retour- of ruilprocedure.

·Voeg de foto van het product toe in een e-mail en stuur die naar ons op smithtom236@yahoo.com .

·Onze klantenservice zal zeker binnen 24 uur op deze e-mail reageren. Zij zullen ook een retouradres met u delen.

·Dan dient u het product op eigen kosten met behulp van een traceerbare koeriersdienst naar ons terug te sturen. U wordt verzocht de tracking-ID/-nummer die u van het koeriersbedrijf heeft ontvangen, te delen met onze klantenservicemedewerker.

·Zodra wij het product hebben ontvangen, zullen wij u hiervan per e-mail op de hoogte stellen.

·Indien het ontvangen product niet in de beste originele staat verkeert, heeft u geen recht op de polis.

·Indien u alle inspectieprocedures heeft doorlopen en een succesvolle retourzending verklaart, zal onze boekhoudafdeling doorgaan met de terugbetalingsprocedure. Het duurt 3 werkdagen voordat onze financiële afdeling het heeft verwerkt. En u krijgt uw bedrag binnen 5-14 werkdagen terug. Bij sommige banken kan het langer dan 14 dagen duren voordat het bedrag op uw rekening is teruggestort.

Terugbetalingsbeleid:

Als u een probleem heeft ondervonden met het ontvangen pakket vanwege welke reden dan ook, waaronder problemen met de maat, problemen met de kleur, of misschien heeft u het product niet ontvangen, of is het product defect, of is het product niet zoals beschreven of afgebeeld op onze website en neem dan contact op met onze klantenservice. Onze klantenservicemedewerkers zullen binnen 24 uur op u reageren. Na de bevestiging van onze klantenservicemedewerkers heeft u recht op het restitutiebeleid.

Algemene voorwaarden van het restitutiebeleid:

· Kopers krijgen hun geld terug op dezelfde manier als waarmee ze het artikel hebben betaald.

· De verwerking van het restitutiebeleid door onze boekhoudafdeling wordt door ons team binnen 3 werkdagen uitgevoerd.

· Daarna ontvang je binnen 5 tot 14 werkdagen je bedrag terug.

Annuleringsbeleid voor bestellingen:

· Als u uw geplaatste bestelling binnen 24 uur na het plaatsen van een aankoop annuleert, krijgt u het volledige bedrag terug.

· Als u na 24 uur een annulering van uw aankoop aanvraagt, wordt 30% van uw betaling afgetrokken.

· Als er nog maar 3 dagen resteren in de verzending van uw product en u ons verzoekt uw bestelling te annuleren, moeten wij u helaas mededelen dat wij 50% van uw betaalde bedrag zullen aftrekken.

· Zodra uw bestelling is verzonden, kan deze niet meer worden geannuleerd.